Bed and Breakfast Deventer
Boekenmarkt
appartement met keuken
Hotel Deventer
Parkeren hotel Deventer
B and B Apartment

Bed and Breakfast appartement. Voor 1 - 4 personen en voor kort en lang verblijf. Eigen voordeur en keuken.

Breakfast room3

Ontbijten kunt u ook bij ons. U hebt een ruime keuze aan ontbijt en dan zetten we het ontbijt 's ochtends voor uw kamerdeur neer. Koffie en thee hebt u op de kamer. Altijd een goed begin van de dag.
shutterstock_209588389

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland: de Brink in Deventer

Kijkt u ook bij onze appartementen met keuken. Dan kunt u zelf koken als u wilt. Ideaal bij een langer verblijf of als u van koken (en lekker eten) houdt.

Luxe IJssel Torenkamer, keuken
Appartementen met eigen keuken of kitchenette
IJssel met Boot

Welkom in onze mooie stad Deventer. Ons hotel ligt aan de IJssel en in het centrum en dan zie je regelmatig dat wat je op deze foto ziet.

Parkeren Slide 2
gevel1 NM40

Voordelen voor zakelijke gasten.

Waarom we vele zakelijke gasten ontvangen?

Hotel Deventer zakelijk

Hotel de Vischpoorte is een klein stadshotel met 13 verschillende kamers/appartementen en 7 hostelkamer. We hebben gastvrijheid en flexibiliteit voor onze zakelijke gasten hoog in het vaandel staan.

Onze accommodaties zijn met name ideaal voor gasten die ruimte zoeken om te werken en/of rust om te ontspannen. De kamers zijn heel ruim en compleet opgezet.

Voor langere verblijven zoals een midweek zijn onze appartementen zeer geschikt omdat ze een eigen keuken hebben. Maar natuurlijk ook voor één overnachting kunt u prima bij ons terecht.

U hebt alles bij de hand inclusief de prachtige binnenstad van Deventer. Ter ontspanning kunt u altijd even de stad in gaan om wat te eten of voor wat afleiding. U kunt de auto laten staan, het centrum is op loopafstand.

Zeer geschikt voor zelfstandige flexwerkers of werknemers die veel onderweg zijn. U kunt bij ons parkeren.

Wat bieden wij u als gast?

- Ligging in het centrum met gezelligheid en lekker eten. Veel goede restaurants bevinden zich om de hoek.

- Gratis WIFI op alle kamers

- Gratis koffie en thee op alle kamers. Bijna alle kamers beschikken bovendien over een eigen keuken voor gasten die graag willen koken.

- De kamers/appartementen zijn ruim ingericht waardoor u ook relaties kunnen uitnodigen voor een kleine meeting of ontspannen samenzijn.

- Gratis vele  tv zenders met ontvangst van zenders uit de hele wereld. Zeer geliefd bij internationale gasten. Op de meeste kames tevens Pay-per-view.

- Een eigen overdekte en afgesloten parkeergarage die gasten van te voren kunnen reserveren (€ 20,- per dag per auto). De garage bevindt zich 40 meter van het hotel.

- U kunt "ontbijt to bring" bij ons bestellen. We zetten het dan bij uw voordeur neer of in de koelkast in de kamer.

- Bij het inchecken wordt alles geregeld waardoor u 's ochtends geen tijdverlies hebt bij het uitchecken.

- We bevinden ons op loopafstand van het trein- en busstation

- fax-, print- en copiëerservice

- goede taxi-service

Reserveren?

Reseveer nu via onderstaande buttons. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons gerust even bellen op het volgende nummer: 0570 642144.

Direct reserveren Informatie aanvragen