Bed and Breakfast appartement. Voor kort en lang verblijf. Eigen voordeur en keuken.

Ontbijten kunt u nog steeds bij ons. U hebt een ruime keuze aan ontbijt en dan zetten we het ontbijt 's ochtends voor uw kamerdeur neer. Koffie en thee hebt u op de kamer. Corona proof en altijd een goed begin van de dag.

Het hotel blijft open. Grote en kleine appartementen van 1 - 6 personen met eigen keuken.

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland:
de Brink in Deventer

Ondergaande zon IJsselkade bij het hotel
Appartementen met eigen keuken
Slider

Voordelen voor zakelijke gasten.

Hotel de Vischpoorte is een klein stadshotel met 8 verschillende kamers/appartementen. We hebben gastvrijheid en flexibiliteit voor onze zakelijke gasten hoog in het vaandel staan.

Onze accommodaties zijn met name ideaal voor gasten die ruimte zoeken om te werken en/of rust om te ontspannen. De kamers zijn heel ruim opgezet en beschikken over geluidsarme slaapkamers. Voor langere verblijven zoals een midweek zijn onze appartementen zeer geschikt. Maar natuurlijk ook voor één overnachting kunt u prima bij ons terecht.

U kunt bij ons een appartement huren die geschikt is voor een kleine meeting. We hebben diverse appartementen beschikbaar. U kunt in onze appartementen uitstekend werken: wifi, koffie, thee en andere consumpties zijn in de appartementen aanwezig. De appartementen beschikken  over een complete keuken. En natuurlijk kunt u hier ook overnachten.

Het voordeel voor u is dat u een meeting hebt in een ongedwongen omgeving. U kunt rustig werken en u hebt alles bij de hand inclusief de prachtige binnenstad van Deventer. Ter ontspanning kunt u altijd even de stad in gaan om wat te eten of voor wat afleiding. U kunt de auto laten staan, het centrum is op loopafstand.

Zeer geschikt voor zelfstandige flexwerkers of werknemers die veel onderweg zijn. U kunt bij ons parkeren.

Wat bieden wij u als gast?

- Ligging in het centrum met gezelligheid en lekker eten "om de hoek". Grand Café "De Dikke van Dale" en Restaurant 't Arsenaal zijn bijvoorbeeld onze buren. Meer horecagelegenheden op loopafstand.

- Gratis WIFI op alle kamers

- Gratis koffie en thee op alle kamers. Bijna alle kamers beschikken bovendien over een eigen keuken voor gasten die graag willen koken.

- De kamers/appartementen zijn ruim ingericht waardoor u ook relaties kunnen uitnodigen voor een kleine meeting of ontspannen samenzijn.

- Gratis vele  tv zenders met ontvangst van zenders uit de hele wereld. Zeer geliefd bij internationale gasten. Op de meeste kames tevens Pay-per-view.

- Een eigen overdekte en afgesloten parkeergarage die gasten van te voren kunnen reserveren (€ 10,- per dag per auto). De garage bevindt zich 40 meter van het hotel.

- Een uitgebreid ontbijtbuffet (€ 12,50 p.p.)

- Bij het inchecken wordt alles geregeld waardoor u s'ochtends geen tijdverlies hebt bij het uitchecken.

- We bevinden ons op loopafstand van het trein- en busstation

- fax-, print- en copiëerservice

- goede taxi-service

Reserveren?

Reseveer nu via onderstaande buttons. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons gerust even bellen op het volgende nummer: 0570 642144.

Direct reserveren Informatie aanvragen