Bed and Breakfast appartement. Ook voor lang verblijf heel geschikt.

Ontbijtkamer. In verband met de gezondheid van de gasten, houden we 1,5 meter afstand tussen de ontbijters.

Geniet van het prachtige uitzicht over de IJssel.
Penthouse nu ook voor 6 personen te boeken.

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland:
de Brink in Deventer

Ondergaande zon IJsselkade bij het hotel
Appartementen met eigen keuken
Slider

Luxe IJssel Torenkamer 1-5 personen

Reserveer deze kamer
Onze locaties

Maak hieronder een keuze om één van onze locaties te bewonderen

Informatie over de kamer

Dit prachtige appartement bevindt zich in de oude vestingwerken van Deventer en is ca. 100 vierkante meter groot. Een bastion is een vooruitstekend deel van de vestingwerken en dit appartement is gevestigd in één van de torens die deel uitmaakten van de oude verdedigingswerken. Dus echt een uniek plekje in de stad en aan de IJssel gelegen. Het appartement ligt op ca 30 meter vanaf het hoofdgebouw, op de 1e verdieping en is met een lift bereikbaar. Dus ook ideaal voor mensen die slecht ter been zijn.

Vanuit de mooi ingerichte woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de IJssel en de uiterwaarden. Het is een licht appartment door de ramen die rondom in de woonkamer aanwezig zijn. Het beschikt over een compleet uitgeruste luxe keuken dus u kunt zelf koken. In de woonkamer staat een eettafel waaraan u gezellig kunt eten, de krant lezen of een spelletje kunt doen. In de aparte slaapkamer staat een deelbaar tweepersoonsbed en nog een 3e bed.

De badkamer beschikt over een douche, bad en wastafel.

U kunt hier verblijven met maximaal 5 personen. 
U kunt hier reserveren voor 3 personen en we kunnen er nog 2 bedden bij plaatsen.
In de slaapkamer staan 3 bedden en in de woonkamer bevindt zich een slaapbank waar een 4e gast kan overnachten. Voor een 5e gast kunnen we eventueel een opklapbed plaatsen. De prijs voor een 4e en 5e persoon is € 27,50 p.p.p.n. Kinderen tot 4 jaar logeren gratis en kinderen tot 12 jaar krijgen korting op het ontbijt.