Bed and Breakfast appartement. Ook voor lang verblijf heel geschikt.

Ontbijtkamer. In verband met de gezondheid van de gasten, houden we 1,5 meter afstand tussen de ontbijters.

Geniet van het prachtige uitzicht over de IJssel.
Penthouse nu ook voor 6 personen te boeken.

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland:
de Brink in Deventer

Ondergaande zon IJsselkade bij het hotel
Appartementen met eigen keuken
Slider

Luxe IJssel Suite 1 tot 5 pers

Reserveer deze kamer
Onze locaties

Maak hieronder een keuze om één van onze locaties te bewonderen

Informatie over de kamer

Een van de best bewaarde geheimen in Deventer is deze zeer grote en luxe Suite van 130 vierkante meter. Vanuit deze moderne, ruimtelijk ingerichte suite heeft u een fenomenaal uitzicht op de IJssel en de uiterwaarden. De lichte kleuren die zijn gebruikt in het interieur, zorgen in combinatie met de grote raampartij, voor een mooi helder effect.
De luxe entourage laat niets aan het toeval over en biedt veel comfort. Een compleet uitgeruste luxe keuken biedt de mogelijkheid zelf een uitgebreide maaltijd te bereiden.
De badkamer nodigt uit tot een lang verblijf en heeft een vaste wastafel, groot bad, een aparte douche en een toilet. Hierna kunt u heerlijk voor de televisie ontspannen in het elektronisch verstelbare bed of natuurlijk in de mooie woonkamer.
U kunt hier reserveren voor een verblijf van 1, 2, 3, 4 of 5 personen. Indien u met 5 personen verblijft, reserveert u dan voor 4 personen en geeft u aan dat u een extra bed voor de 5e persoon wilt. Deze kost € 27,50 per nacht extra.
In de suite bevinden zich twee communicerende slaapkamers met in totaal 5 bedden. De beide slaapkamers zijn gescheiden door een wand met deur maar u moet wel via de ene naar de andere. Ze zijn dus communicerend. Het appartement beschikt over een tweede badkamer. Kinderen tot 4 jaar logeren gratis en kinderen tot 12 jaar krijgen korting op het ontbijt.