Hotel Deventer in het centrum?

Voor een hotel in het centrum van Deventer, zit u goed bij hotel De Vischpoorte. Voor uw overnachting, weekend, midweek of zelfs vakantie zijn de appartementen één van de best beoordeelde van Nederland.

  • Hotel Deventer de Vischpoorte is één van de best beoordeelde hotels van Overijssel.
  • Het hotel is prachtig gelegen in het centrum te Deventer aan de prachtige IJssel.
  • De privacy van een eigen appartement met de luxe van een hotel.
  • De kamers van hotel deventer zijn ideaal ingericht voor zakenmensen.

Hotel de Vischpoorte in het centrum van Deventer ligt aan vele fiets- en wandelroutes waardoor u direct “en route” bent naar uw fiets- of wandelbestemming. Het pand van ons hotel in Deventer is een Rijksmonument, voor veel gasten is het een belevenis hier in Deventer te overnachten in een dergelijk uniek hotel. Dus voor een heerlijk weekend, nacht of midweek weg om te wandelen of te fietsen komt u naar hotel De Vischpoorte in het centrum van Deventer!

Prijzen per kamer

Klikt u op de beschikbaarheidsbutton en u zult de prijzen zien van uw verblijfsperiode.

Over Deventer

De hanzestad Deventer is één van de oudste steden van Nederland en ook de leukste winkelstad!  Al in het jaar 768 bouwde een Angelsaksische missionaris een houten kerkje aan de oevers van de IJssel. Deze missionaris droeg de naam Lebuïnus. Met de komst van Lebuïnus werd de fundering van de stad Deventer gelegd. Het hotel ligt aan de voeten van de Lebuïnuskerk.

Deventer is een bijzonder leuke winkelstad. Er zijn vele monumentale straatjes en stegen met heel veel kleine boutiekjes en winkeltjes. Het is hier heel prettig winkelen. En Deventer heeft ook een groot aantal horecagelegenheden. Heerlijk eten op de pleinen of in een klein restaurantje in een klein straatje. Restaurants, theaters, schouwburg, filmhuis, bioscoop, danscafés, bruine kroegen, hippe tenten en een poppodium, we hebben het allemaal.

Als je niet van winkelen houdt,  kun je natuurlijk ook een stadswandeling (dinsdag t/m zondag) maken met of zonder een gids of lekker wandelen langs de IJssel.

De stad is ook beroemd om de grote evenementen die plaatsvinden in de historische binnenstad zoals Deventer op Stelten, Deventer Boekenmarkt en het Dickensfestijn.

En je kunt de auto laten staan want alles is loopafstand van het hotel.