Goedkoop overnachten Deventer?

Boek dan een overnachting in Hotel de Vischpoorte!

  • Hotel de Vischpoorte is één van de perfect beoordeelde hotels van Overijssel.
  • Hotel de Vischpoorte is een mooie gelegenheid aan de IJssel én in het centrum van Deventer.
  • Hotel de Vischpoorte gaat tweedelig met de privacy van een eigen appartement met de luxe van een hotel.

Wilt u komen overnachten in Deventer? Dan komt u bij Hotel de Vischpoorte! Hotel de Vischpoorte biedt u een uitstekende en gastvrij mix: het comfort van een luxe hotel met de persoonlijke levenssfeer van een eigen woning. Ideaal!

Voor het overnachten in Deventer bij Hotel de Vischpoorte zijn de accommodaties ideaal ingericht.  Ook voor bedrijven die eventueel gasten willen ontvangen zijn wij zeer geschikt. Voor elk persoon die in Deventer wil overnachten, wacht als basis de comfortabel ingerichte appartementen en hotelkamers.

Hotel de Vischpoorte aan de fraaie  IJssel

Hotel de Vischpoorte is fraai gelegen aan de IJssel én in het historische centrum van Deventer. De aanlegsteiger van het pontje over de IJssel ligt vlakbij de voordeur van het hotel. Ook ligt het hotel aan vele fiets- en wandelroutes waardoor u direct bent naar uw fiets- of wandelbestemming.  Het pand van ons hotel in Deventer is een Rijksmonument, een echte ervaring opzicht! Door de afwezigheid van een lift en de opstapjes bij de ingang, is het hotel niet  geschikt voor invaliden! Het hele hotel is rookvrij.

Hotelkamers en appartementen van Hotel de Vischpoorte

  • De moderne studio’s en appartementen hebben een warme, sfeervolle uitstraling.
  • Ze zijn uitgerust met een apart zitgedeelte, een bad of douche, toilet, keuken of kitchenette met waterkoker en gratis Senseo/Nespresso koffie, gratis draadloos internet en interactieve tv.
  • De studio’s en appartementen zijn ruim opgezet, zodat u prettig kunt afspreken met collega’s, vrienden of familie.
  • Afhankelijk van het type appartement kijkt u gedeeltelijk of helemaal uit over de rivier de IJssel.

Ook voor de kleine behoeftes kunt u overnachten bij Hotel de Vischpoorte

Rondom uw verblijf in Deventer is alles perfect geregeld. Voor een lekker kopje koffie staat er in elk appartement in het Deventer Hotel de Vischpoorte een Nespresso koffiezetapparaat met benodigdheden. Ook aan thee is ook gedacht.

Reageert u gerust

Wilt u meer informatie? Of wilt u een reservering maken in Hotel de Vischpoorte? Neemt u dan gerust contact op via e-mail of telefoon. We zijn u graag gastvrij van dienst.

Hotel de Vischpoorte 

Peter van den Hengel