14 januari 2019:

Op sommige dingen in het leven raak je nooit uitgekeken.

Voor mij persoonlijk is dat onder andere het prachtige uitzicht over de IJssel die je vanuit onze luxere appartementen hebt. In januari 2017 begon ik hier als stagiaire en was toen nog niet echt bekend met Deventer. Dus toen ik voor het eerst dat prachtige uitzicht zag, wist ik dat ik van deze stad zou gaan houden. Niet alleen de IJssel maakt dat ik Deventer mooi vindt, maar bijvoorbeeld ook de historische gebouwen, de Brink en de winkeltjes. Verder zijn het ook de vele mooie herinneringen die ik in de afgelopen 2 jaar heb verzameld hier in Deventer. Zowel bij de Vischpoorte als privé maar ook tijdens de korte periode waarbij ik op het Saxion hier heb gestudeerd.

Ik probeer u hiermee te zeggen, dat u meer van de kleine dingen moet gaan genieten.

Met hartelijke groeten,

Annie Sarkisian

Hotel Deventer

10 januari 2019:
Regelmatig vinden we iets op de kamer wat de gasten vergeten zijn. Soms is het waardevol en dan bellen we met de eigenaar wat we er mee moeten doen. Soms is het niet waardevol en dan gooien we het weg of we bewaren het een paar weken en geven het daarna aan een kringloopwinkel. In de loop van de tijd verzamelen we vaak heel wat spullen.
De oogst van afgelopen week met een heel zielig beertje die zijn baasje mist, een E-reader die nog opgehaald wordt als het goed is, een bril en een autootje.

 

hotel deventer
gevonden voorwerpen deze week.
7 januari 2019:
zo, het eerste weekje van het jaar zit er al weer op. Best druk geweest alweer. We gebruiken januari vaak om zaken op te knappen. Voor komende week staat de vloer in het Luxe Studio Appartement op de planning. Die zal op 8, 9 en 10 januari vervangen worden. De vloerbedekking gaat eruit en er komt een mooie nieuwe eikenlook vloer in.
Daarna nog wat schilderwerk in het receptiegebouw, een slaapkamer sauzen, wat kitwerk in een badkamer, een goot repareren. We hebben 13 appartementen op 6 lokaties dus er is altijd wel ergens iets te doen en te verbeteren. Maar daar zult u als gast niets van merken. We doen het overdag en zo geruisloos mogelijk.
Met hartelijke groeten,
Peter van den Hengel
Hotel de Vischpoorte
Hotel Deventer
==========================================
31 dec. 2018: Hiermee bedank ik in eerste instantie onze hotelgasten voor het mooie jaar 2018.
En natuurlijk ook iedereen die hier aan meegewerkt hebben zoals de medewerkers, stagiaires, leveranciers, de buren en iedereen die ik vergeten ben.
Ik hoop dat we in 2019 ook weer veel mensen mogen laten genieten van Deventer en van ons hotel. We zullen zoals altijd enorm onze best doen om onze gasten het naar de zin te maken.
Volgens Garfield ziet de toekomst er gunstig uit en laten we daar maar op proosten!!
happy new year
30 dec. 2018. Brink tot Brinkloop zit er weer op. Geen meewind maar wel een PR met 37:47 min. Echt blij dat dit nog op de valreep gelukt is.
Geeft weer een goed gevoel voor 2019.
Ik wens iedereen een succesvol 2019 met heel veel meewind en hier en daar een PR, maakt niet uit waarmee.
Peter van den Hengel
Hotel de Vischpoorte
========================================
Hardlopen
Dit vindt Peter, de eigenaar leuk: hardlopen. Hij wil zijn PR verbeteren op de 10 km Brink tot Brinkloop. We zijn benieuwd of dit lukt. Met een beetje meewind moet het lukken.

 

Brinkloop

BRINK TOT BRINKLOOP

De 12e Brink tot Brinkloop is een loop over een geijkt parcours van 10 km. De start van de loop is op de Brink in Deventer en de finish ligt op de Brink in Bathmen. Deze loop symboliseert de verbinding tussen Bathmen en Deventer. 30-12-2018 Deventer. Website BrinktotBrinkloop