Deventer overnachtingen

Had u in Deventer overnachtingen gepland? Kom dan voor de perfecte overnachtingen naar Hotel de Vischpoorte!

  • Voor uw Deventer overnachtingen is Hotel de Vischpoorte het best beoordeelde hotel van Overijssel en omstreken.
  • Voor uw Deventer overnachtingen bent u adembenemend gelegen aan de IJssel én aan het overweldigende centrum van Deventer.
  • Uw Deventer overnachtingen gaan over het algemeen samen met de privacy van een alleenstaande woning, dit alles wordt gerealiseerd met de exclusiviteit van ons hotel.

Bent u op zoek naar Deventer overnachtingen? Dan moet u bij Hotel de Vischpoorte zijn! Hotel de Vischpoorte biedt u namelijk een uitzonderlijke en amicale combinatie: de privesfeer van een eigen appartement met de leefomstandigheden van een zeer exclusief hotel. het perfecte plaatje voor uw Deventer overnachtingen!

Voor uw Deventer overnachtingen zijn de faciliteiten van het Deventer Hotel de Vischpoorte meer dan uitstekend. Met veel bijkomende zaken voor ondernemers die misschien ook kennissen en belanghebbenden willen kunnen verwelkomen. Voor iedereen die Deventer overnachtingen wil laten plaatsvinden, wacht als thuisbasis de comfortabele appartementen: Bij wijze van spreken uw tweede thuis maar dan in Hotel de Vischpoorte in Deventer.

Uw Deventer overnachtingen aan de overweldigende IJssel

Hotel de Vischpoorte is gelegen aan de IJssel én alsof dat nog niet genoeg is ook nog is in het historische centrum van Deventer. De aanlegpunten van de veerpont over de IJssel ligt feitelijk voor de entree van het hotel. Tevens ligt het hotel zeer geschikt voor vele wandel- en fietsroutes. Door deze voorzieningen kunt u direct “en route” naar uw fiets- of wandelbestemming. Het pand van ons hotel in Deventer is een monumentaal pand, voor veel van onze gasten is het een hele belevenis om hier in Deventer te overnachten in een zeer onderscheidend hotel. Daarnaast is er geen lift en er zijn een aantal opstapjes bij de entree, daardoor is het hotel niet geschikt voor invaliden! Het hele hotel is rookvrij.

Uw Deventer overnachtingen in appartementen en hotelkamers van Hotel de Vischpoorte
  • De studio’s en appartementen hebben een gezellige, intieme en luxe uitstraling.
  • Ze hebben een gescheiden zitgedeelte, een bad/douche, toilet, keuken met waterkoker en gratis Senseo/Nespresso koffie, kostenloos draadloos internet en de meeste hebben interactieve televisie.
  • Afhankelijk van het type appartement kijkt u gedeeltelijk of helemaal uit over de rivier de IJssel.
  • De studio’s en meerpersoonsappartementen,hebben veel ruimte, zo kunt u gezellig afspreken met collega’s, vrienden of familie.
Ook is er gedacht aan de kleine gebruiken voor geslaagde Deventer overnachtingen in een geweldig en een fantastisch hotel!

Naast uw Deventer overnachtingen is alles heel goed verzorgt. Voor een lekkere bak koffie staat er op elk appartement in het Deventer Hotel de Vischpoorte een Nespresso koffiezetapparaat met benodigdheden, aan thee is ook gedacht.

Reageert u gerust

Overnachten in Deventer? Wilt u meer informatie? Of wilt u een reservering maken in Hotel de Vischpoorte? Neemt u dan contact op via e-mail of telefoon. We zijn u graag gastvrij van dienst.