Deventer overnachting

Wilt u een overnachting in Deventer? Kom dan overnachten in Hotel de Vischpoorte!

  • Om in Deventer te overnachten is Hotel de Vischpoorte één van de hotels van Overijssel met een zeer goede beoordeling.
  • Een overnachting bij ons hotel in Deventer is een geweldige kans om aan de IJssel én in het centrum van Deventer te verblijven.
  • Een overnachting bij ons staat in het teken van veel privacy in een eigen appartement met de exclusiviteit van een hotel.

Zoekt u een overnachting in Deventer? Dan bent u bij Hotel de Vischpoorte aan het juiste adres! Hotel de Vischpoorte biedt u een zeer onderscheidende en gastvrije combinatie: de privacy van een eigen woning met het comfort van een zeer exclusief hotel. Dit wil toch iedereen die op zoek is naar een overnachting in Deventer!

Voor uw Deventer overnachting zijn de faciliteiten van het Deventer Hotel de Vischpoorte perfect vormgegeven door veel aanvullende mogelijkheden voor ondernemers die misschien ook gasten willen ontvangen. Voor alle mensen die een Deventer overnachting willen, wacht als pluspunt de geriefelijke ingedeelde behuizingen: Eigenlijk net als een tweede thuis maar dan in Hotel de Vischpoorte in Deventer.

Aan de prachtige IJssel een heerlijke overnachting in Deventer

Hotel de Vischpoorte is sprookjesachtig gelegen aan de IJssel én ligt middenin het eeuwenoude centrum van Deventer. De aanlegsteiger van de veerpont over de IJssel ligt bij wijze van spreken bij de entree van het hotel. Daarnaast ligt dit geweldige hotel aan vele fiets- en wandelroutes waardoor u direct “en route” bent naar uw fiets- of wandelbestemming. Het gebouw van het hotel in Deventer is een Rijksmonument, voor gasten is het over het algemeen een fantastische ervaring om een Deventer overnachting te beleven in een vrij ongewoon hotel. Immers is door de afwezigheid van liften en de iets minder makkelijk entree, het hotel niet optimaal voor invaliden! Tevens is het gehele hotel totaal rookvrij.

Uw Deventer overnachting in hotelkamers en appartementen van Hotel de Vischpoorte

  • De eigentijdse hotelkamer en appartementen hebben een sfeervolle, aantrekkend uiterlijk
  • De verblijven zijn voorzien van aparte zitgedeeltes, voldoende sanitaire voorzieningen, keuken of kitchenette met waterkoker en gratis Senseo/Nespresso koffie, geheel vrijblijvend wireless internet en over het algemeen hebben de meest kamer een satelliet-televisie.
  • De appartementen zijn ruim en u kunt eventueel afspreken met kennissen, collega’s en familie.
  • Het hangt af welk appartement u heeft maar bij velen kijkt u gedeeltelijk of helemaal uit over de rivier de IJssel.

Ook aan de kleine tegemoetkomingen voor uw Deventer overnachting wordt gedacht

Bij uw Deventer overnachting is alles goed verzorgt. Voor een heerlijke kop koffie staat er op elk appartement in het Deventer Hotel de Vischpoorte een Nespresso koffiezetapparaat met de nodige faciliteiten en aan een heerlijk kopje thee is ook gedacht.

Reageer gerust!

Overnachting in Deventer? Wilt u meer informatie verkrijgen? Of zou u graag reserveren bij Hotel de Vischpoorte? Neemt u dan gerust contact op via e-mail of telefoon. We zijn u namelijk zeer graag van dienst.