Actueel

Evenementen Deventer

Hieronder ziet u de meest actuele activiteiten voor de komende maanden. Voor meer actuele activiteiten kunt u ook kijken op VVV Deventer. 

Alle activiteiten zijn op loopafstand van Hotel de Vischpoorte, Deventer

Aankomende Evenementen Deventer

Boekenmarkt Deventer

Het is bijna zo ver, de Deventer boekenmarkt 2022!
De grote boekenmarkt met duizenden bezoekers en honderden kramen is terug van weggeweest! Dit jaar is de 32e editie en mogen we alle boekhandelaren en boekenfans weer verwelkomen op zondag 7 augustus 2022 in de historische binnenstad.

Een editie die net iets kleiner is dan voorheen. Waar vorige jaren de hele binnenstad vol stond met kramen, zijn ze nu alleen te vinden langs de IJssel en op het Grote Kerkhof. Desalniettemin zijn er in totaal meer dan 500 kramen gevuld met vele duizenden boeken en deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland.
De markt begint om 9.30 uur.

Zien we jullie ook?😁📚📖

Meer informatie? kijk dan op https://www.deventerboekenmarkt.nl/

Hotel de Vischpoorte

Appartementen Hotel Deventer

Hostel Deventer 

 

Museum More

Te zien van 22 mei tot 2 oktober 2022.

Existentieel circus

Spectaculair, monumentaal en kleurrijk, kan Tadeusz de kijker zelfs overweldigen. Alleen al het formaat van zijn werk is vaak indrukwekkend. En de intensiteit spat van het doek. Op expressieve en dramatische wijze schildert hij het leven als een groots spektakel, waarbij de mens zich in vele bochten wringt.

Eigen paviljoen

Onverschrokken en compromisloos groeide de Duitser uit tot een van de meest invloedrijke en bekendste figuratieve kunstenaars van zijn generatie. In 1982 nam Tadeusz deel aan de Biënnale van Venetië en exposeerde later in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Sinds 1992 huisvest Museum Insel Hombroich bij Neuss een Tadeusz-paviljoen, dat speciaal is gebouwd voor de presentatie van zijn monumentale schilderijen.

Unieke verzameling