Bed and Breakfast appartement. Ook voor lang verblijf heel geschikt.

Ontbijtkamer. In verband met de gezondheid van de gasten, houden we 1,5 meter afstand tussen de ontbijters.

Geniet van het prachtige uitzicht over de IJssel.
Penthouse nu ook voor 6 personen te boeken.

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland:
de Brink in Deventer

Ondergaande zon IJsselkade bij het hotel
Appartementen met eigen keuken
Slider

Parkeren

Parkeren Deventer. Het Hotel beschikt over een beperkt aantal eigen parkeerplaatsen in onze eigen garage. Tevens hebben we parkeerkaarten waarmee u op bewonersplaatsen kunt parkeren rondom het hotel.  Wij raden u zeker aan deze van te voren te reserveren. De kosten zijn € 15,00 per nacht (vanaf 13.00 op de incheckdag tot 13.00 uur op de uitcheckdag).  U kunt bij het online invoeren van uw reservering een parkeerplaats mee reserveren. U kunt ons hierover ook later nog bellen.

Betaald parkeren kan ook op de Nieuwe Markt.  Gratis parkeren kan aan de overkant van de IJssel op "de Worp". U kunt dan met het voetpontje overvaren. Ons hotel ligt 20 meter van de aanlegsteiger aan de stadskant. Let wel dat het pontje tot ca. 22.00 uur vaart en vanaf 8:30 uur en u dient het pontje contant te betalen.

Het hotel kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan of diefstal van/uit uw voertuig. Parkeerboetes zijn voor rekening van de gast mits bewezen is dat het hotel nalatig is geweest. 

Parkeren Deventer: de parkeerpleinen bij het hotel.

Parkeerplein de Nieuwe Markt                Polstraat parkeergarage
Flitsparkeren. Eerste 2 uur

€ 2,50 per uur en daarna

€ 5,- per uur.

Parkeergarage onder het stadhuis      (Polstraat garage)

Inclusief 5 oplaadpunten voor elektrische auto’s 24/7 te bereiken met een inlooppas. Wij beschikken over een aantal inlooppasjes voor deze garage. Graag verzoeken we u een parkeerplaats op tijd te reserveren bij ons. De kosten bij ons zijn € 15,- per auto per dag. (van 13 – 13 uur).

Vanaf het hotel rijdt u de Welle op. Dit is de weg parallel aan de IJssel. U gaat richting de oude Wilhelminaburg. Ongeveer 50 meter voor de brug gaat u naar links de Melksterstraat in en na 30 meter linksaf de Polstraat in. De garage bevindt zich in de Polstraat na ca 200 meter aan de rechterkant.

 

Volg de P-route borden
tot de Nieuwe Markt.

 

De worp Hotel
190 plaatsen gratis
voetgangers veerpont
over de IJssel € 1,50- p.p.
ma./vr. 08.00-23.00 u.
za. 9.00-23.00 u.
Zon- en feestdagen 10.00-23.00u.
Beperkt aantal parkeerplaatsen
beschikbaar. Te reserveren bij
het hotel.De kosten zijn
€ 15,00,- per nacht

(van 13:00 tot 13:00 uur).