Bed and Breakfast Deventer
Boekenmarkt
Hotel Deventer
appartement met keuken
Hotel Deventer
B and B Apartment

Bed and Breakfast appartement. Voor kort en lang verblijf. Eigen voordeur en keuken.

Breakfast room3
Ontbijten kunt u ook bij ons. U hebt een ruime keuze aan ontbijt en dan zetten we het ontbijt 's ochtends voor uw kamerdeur neer. Koffie en thee hebt u op de kamer. Altijd een goed begin van de dag.
Luxury IJssel Suite1

Grote en kleine appartementen van 1 - 6 personen met eigen keuken. Dit is de Luxe IJssel Suite, onze topper.

shutterstock_209588389

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland:
de Brink in Deventer

ondergaande zon Deventer mei 2020
Ondergaande zon IJsselkade bij het hotel
Luxe IJssel Torenkamer, keuken
Appartementen met eigen keuken of kitchenette
IJssel met Boot

Wij blijven ook de rest van het jaar geopend. Ook na 17:00 is inchecken mogelijk tot 22:00 uur.

Algemene voorwaarden en annulering:

Op alle door ons aangegane reserveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Horeca Nederland van toepassing. U kunt via de bovengenoemde link de voorwaarden downloaden.

- legitimatie is verplicht

- Uw creditcard gegevens zijn nodig om uw boeking te kunnen garanderen

- Betalingen dienen te geschieden bij aankomst in het hotel of indien bevestigt door het hotel, op rekening.

- Het hele hotel is rookvrij en we voeren een sanctiebeleid tegen ongeoorloofd roken: boetebedrag € 150,- en u wordt onmiddellijk na overtreding van deze huisregel de toegang tot het hotel ontzegd

- Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel

- Het hotel heeft te allen tijde het recht om de gast(en) voor het gehele verblijf een gelijkwaardige of betere accommodatie toe te wijzen (upgraden)

- Als u uw boeking kosteloos wilt annuleren, dan moet u de annuleringstermijn genoemd op de bevestiging aanhouden. Indien u bij een boekingssite geboekt hebt, dan moet u via deze site annuleren. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst begint om 0:00 uur.

- Voor elke boeking die niet voor de gratis annuleringstermijn wordt geannuleerd, zullen de kosten van de totale reservering in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor het niet komen opdagen van de gast(en): de zogenaamde "no-show".

- Bij evenementen zoals Dickens Festival, Deventer op Stelten en de Boekenmarkt en bij langere verblijven kunnen langere annuleringstermijnen gelden. De annuleringstermijn genoemd in de bevestiging is dan alleen geldig.

- Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden

- Wij voldoen aan de AVG wetgeving en hebben daarvoor een verwerkingsovereenkomst met Hoteliers.com ondertekend.  Zij beheren onze eigen reserveringsmodule. Op aanvraag kunnen we u deze overeenkomst opsturen.  Indien u via een andere boekingssite gereserveerd hebt, dan gaat de verantwoordelijkheid voor het naleven van de privacy wetgeving over op de desbetreffende boekingssite.

- Parkeren bij het hotel is op eigen risico. Het hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vermissing of schade aan uw voertuig.

- Valet service: indien de gast de sleutel van de auto in bewaring geeft om de auto te kunnen verplaatsen ten behoeve van het vinden van een geschikte parkeerplaats,  dan stemt de gast er in toe om de auto ook te verplaatsen naar een geschikte parkeerplaats door een medewerker van het hotel. Eventuele schade of diefstal is dan voor rekening van de gast.