Eén van onze Studio Appartementen.

Bed and Breakfast Deventer

Bed and Breakfast appartement, geschikt voor 3 gasten.

Ontbijtkamer Hotel de Vischpoorte

<

Geniet van het prachtige uitzicht over de IJssel.
Penthouse nu ook voor 6 personen te boeken.

Boekenmarkt

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland:
de Brink in Deventer

herfst hotel
Hotel in Deventer
Nieuwe Markt 12 Deventer, 3 appartementen
Slider

Algemene voorwaarden en annulering:

Op alle door ons aangegane reserveringen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Horeca Nederland van toepassing. U kunt via de bovengenoemde link de voorwaarden downloaden.

- legitimatie is verplicht

- Uw creditcard gegevens zijn nodig om uw boeking te kunnen garanderen

- Betalingen dienen te geschieden bij aankomst in het hotel of indien bevestigt door het hotel, op rekening.

- Het hele hotel is rookvrij en we voeren een sanctiebeleid tegen ongeoorloofd roken: boetebedrag € 150,- en u wordt onmiddelijk na overtreding van deze huisregel de toegang tot het hotel ontzegd

- Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel

- Het hotel heeft ten allen tijde het recht om de gast(en) voor het gehele verblijf een gelijkwaardige of betere accommodatie toe te wijzen (upgraden)

- Als u uw boeking kosteloos wilt annuleren, dan moet u de annuleringstermijn genoemd op de bevestiging aanhouden. Indien u bij een boekingssite geboekt hebt, dan moet u via deze site annuleren. Houdt u er aub rekening mee dat de dag van aankomst begint om 0:00 uur.

- Voor elke boeking die niet voor de gratis annuleringstermijn wordt geannuleerd, zullen de kosten van de totale reservering in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor het niet komen opdagen van de gast(en): de zogenaamde "no-show".

- Bij evenementen zoals Dickens Festival, Deventer op Stelten en de Boekenmarkt en bij langere verblijven kunnen langere annuleringstermijnen gelden. De annuleringstermijn genoemd in de bevestiging is dan alleen geldig.

- Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden

- Wij voldoen aan de AVG wetgeving en hebben daarvoor een verwerkingsovereenkomst met Hoteliers.com ondertekend.  Zij beheren onze eigen reserveringsmodule. Op aanvraag kunnen we u deze overeenkomst opsturen.  Indien u via een andere boekingssite gereserveerd hebt, dan gaat de verantwoordelijkheid voor het naleven van de privacy wetgeving over op de desbetreffende boekingssite.