Bed and Breakfast Deventer
Boekenmarkt
appartement met keuken
Hotel Deventer
Parkeren hotel Deventer
B and B Apartment

Bed and Breakfast appartement. Voor 1 - 4 personen en voor kort en lang verblijf. Eigen voordeur en keuken.

Breakfast room3

Ontbijten kunt u ook bij ons. U hebt een ruime keuze aan ontbijt en dan zetten we het ontbijt 's ochtends voor uw kamerdeur neer. Koffie en thee hebt u op de kamer. Altijd een goed begin van de dag.
shutterstock_209588389

De prachtige Waag op het mooiste plein van Nederland: de Brink in Deventer

Kijkt u ook bij onze appartementen met keuken. Dan kunt u zelf koken als u wilt. Ideaal bij een langer verblijf of als u van koken (en lekker eten) houdt.

Luxe IJssel Torenkamer, keuken
Appartementen met eigen keuken of kitchenette
IJssel met Boot

Welkom in onze mooie stad Deventer. Ons hotel ligt aan de IJssel en in het centrum en dan zie je regelmatig dat wat je op deze foto ziet.

Parkeren Slide 2
gevel1 NM40

Algemene voorwaarden en annulering:

Op alle door ons aangegane reserveringen en diensten zijn de Algemene voorwaarden van Horeca Nederland van toepassing. U kunt via de volgende link de voorwaarden bekijken:  Algemene Voorwaarden van Horeca Nederland 

De belangrijkste punten:

- legitimatie is verplicht

- Uw creditcard gegevens zijn nodig om uw boeking te kunnen garanderen

- Betalingen dienen te geschieden bij aankomst in het hotel, vooraf aan het inchecken of indien bevestigt door het hotel, op rekening.

- Het hele hotel is rookvrij en we voeren een sanctiebeleid tegen ongeoorloofd roken: boetebedrag € 250,- en u wordt onmiddellijk na overtreding van deze huisregel de toegang tot het hotel ontzegd. Indien u niet betaald doen we altijd aangifte bij de politie waarbij we uw gegevens zullen doorgeven.

- Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel

- Het hotel heeft te allen tijde het recht om de gast(en) voor het gehele verblijf een gelijkwaardige of betere accommodatie toe te wijzen (upgraden)

- Als u uw boeking kosteloos wilt annuleren, dan moet u de annuleringstermijn genoemd op de bevestiging aanhouden. Indien u bij een boekingssite geboekt hebt, dan moet u via deze site annuleren. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst begint om 0:00 uur.

- Voor elke boeking die niet voor de gratis annuleringstermijn wordt geannuleerd, zullen de kosten van de totale reservering in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor het niet komen opdagen van de gast(en): de zogenaamde "no-show".

- Bij evenementen zoals Dickens Festival, Deventer op Stelten en de Boekenmarkt en bij langere verblijven kunnen langere annuleringstermijnen gelden. De annuleringstermijn genoemd in de bevestiging is dan alleen geldig.

- Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden

- Wij voldoen aan de AVG wetgeving en hebben daarvoor een verwerkingsovereenkomst met Hoteliers.com ondertekend.  Zij beheren onze eigen reserveringsmodule. Op aanvraag kunnen we u deze overeenkomst opsturen.  Indien u via een andere boekingssite gereserveerd hebt, dan gaat de verantwoordelijkheid voor het naleven van de privacy wetgeving over op de desbetreffende boekingssite.

- Parkeren bij het hotel is op eigen risico. Het hotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vermissing of schade aan uw voertuig.

- Valet service: indien de gast de sleutel van de auto in bewaring geeft om de auto te kunnen verplaatsen ten behoeve van het vinden van een geschikte parkeerplaats,  dan stemt de gast er in toe om de auto ook te verplaatsen naar een geschikte parkeerplaats door een medewerker van het hotel. Eventuele schade of diefstal is dan voor rekening van de gast.